Hopp til innholdet

Årsfest 2023

Torsdag 25. mai var det duket for årsfest for ca 250 glade, flotte og flinke jenter. Det ble en super avslutning etter en kjekk og fin sesong, med pølser, kake, dans, ansiktsmaling og prisutdelinger. Bjørn Helle er Årets KÅFÅ Bjørn… Les mer »Årsfest 2023

Bylagsturnering

Gratulerer til Cathrine Smith og Amanda Mæland med sølv i bylagsturnering, Hannah Helle, Frida Simonsen og Linnea Nordbø med bronse. Vi er stolte av dere! Heia Kåfå og Region SørVest.

Takk

Takk til Knut Øvernes for jobben han har gjort som styreleder og Ida Kleven i jobben som barneansvarlig. Vi ønsker Bjørn Helle inn som ny styreleder, Sverre Helland sportslig leder og Marianne Doublet barneansvarlig velkommen!

Regionsmestere j13 – 2023

KFUM J2009 vant sin serie og fikk derfor være med på en spennende helg med regionalt sluttspill. De andre lagene var Ålgård, Gimletroll og Øyestad. Vi vant alle 3 kampene og fikk dermed førsteplass i sluttspillet.

Uttak til bylagsturnering

Vi gratulerer fem spillere på vårt j2007 lag med uttak til nasjonal Bylagsturnering i Stavanger 21.-23. april for Region SørVest. Der møtes alle regionenen i landet for å kjempe om NM-gull for regionslag. Lykke til Linnea Aasland Nordbø, Cathrine Pedersen… Les mer »Uttak til bylagsturnering