Hopp til innholdet

Sunn Idrettshall

Sunn Idrettshall er utviklet i tett samarbeid med LERØY, «SmartIdrettsmat» fra TINE og Norges Håndballforbund. Sammen ønsker vi å ta et større ansvar for hva som serveres og selges i kiosker under håndballarrangementer – fra landskamper til minicuper.
Mye kan gjøres med enkle grep, og det er dette «Sunn idrettshall» i stor grad handler om. Ved å øke utvalget av sunne og smarte alternativer i kioskene, vil små og store utøvere få mat som ikke bare smaker godt, men som også er godt for kroppen! 

Tine tilbyr -Smart Idrettsmat® – enklere, rimeligere og smartere løsninger.

Smart Idrettsmat® er en unik tjeneste som gjør det enklere å bestille mat til idrettskiosken og arrangementer. Vi tilbyr en rekke produkter til gode priser, slik at mattilbudet i på idrettsarenaen kan blir mer variert og gi økt fortjeneste til klubben. Les mer om tilbudet på https://www.tine.no/smartidrettsmat/

Bestillinger av varer fra Tine må gjøres senest hverdagen før levering innen klokken: 13:00. Varer blir levert Ynglingen Onsdag. I forbindelse med høytider kan bestillingsfrister og leveringsdager avvike fra den faste ruten. På www.tinehandel.no  / «Min Profil» finnes det  informasjon om hva som gjelder for deres kundenummer. 

Bestilling av varer: www.tinehandel.no eller via egen bestillingsportal/-løsning.

Lerøy tilbyr også et godt utvalg av produkter som kan bestilles via Tine Handel. Produkter fra Lerøy er gratis for deg som klubb å motta og du sitter selv igjen med fortjenesten av salget. 

Produktene Lerøy tilbyr er:

Klar til å spise:
– Sushi pakker som inneholder 6 sushibiter, syltet ingefær, wasabi og soyasaus. Kommer med spisepinner i pakken.
– Poke – fiskesalat med enten fruktig eller spicy asiatisk pokesaus. Kommer i skål med gaffel og pose med saus i lokket.

Produkter som trenger noe tilbereding og tilbehør:
– Fiskeburger/fiskekarbonader av laks og torsk
– Rå laksefilet i porsjonsstørrelse
– Helside skivet røkt ørret

Ved bestilling av produkter til et søndagsarrangement, kan du dessverre ikke bestille sushi da siste produksjonsdag er torsdag og sushien er ikke holdbar til søndag. Poke er en bra erstatning for sushi og bestill gjerne dette istedenfor.  

Klubber som ønsker levering fra LERØY må gjøre dette på følgende måte

  1. Forespørselen og bestillingen må gjøres senest 4 uker før arrangementet. Ved større arrangementer er fristen 8 uker. 
  2. Det er kun mulig å bestille de produktene som er oppført på bestillingsskjemaet.
  3. Varene må kunne leveres til en Meny-butikk i nærområde, eventuelt kan produktene hentes på et av Lerøys produksjonssteder.
  4. Varene leveres til de leveringstider LERØY har å forholde seg til (dagtid på ukedager). Det er også mulig å hente varene selv på et av LERØYs produksjonssteder. Se liste over produksjonssteder lengre ned på siden.

Bestillinger Lerøy

Lerøy vil sende ut en e-post med bekreftelse på levering av varer rundt fire dager før eventuelt levering. Om du ikke mottar e-posten, vennligst ta kontakt med Maren Grini på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NB: 
Det er viktig at den personen som er oppført som kontaktperson for leveringen sørger for at varene blir hentet, om ikke bestiller henter varene selv. Når e-posten kommer til kontaktpersonen må tidspunkt for henting videreformidles til den person som eventuelt er ansvarlig for henting.

*) Om det er langt til nærmeste Meny-butikk, kan det være et alternativ å hente varer på et av LERØY sine produksjonssteder. Da er det best å hente varene mellom kl. 14.00-15.00 da sushi og poke blir produsert samme formiddag – for ferskest mulig råvarer.

Bestill de produktene du ønsker fra Lerøy på www.handball.no/sunnidrettshall/bestillinger-leroy

Så smart og så enkelt! KFUM er registrert som kunde i Tine handel, og dere kan derfor bestille varer fra Tine til lag og klubbarrangement. 

Bestillinger går via daglig leder som har klubbens kundenummer og passord.