Hopp til innholdet

Bli en KFUM støttespiller

Bli synlig i Ynglingen

KFUM Håndball Stavanger

Ynglingen ligger på Lassa ved Tjensvollkrysset og er privat anlegg som eies av Stavanger KFUK-KFUM Ynglingen. Her trener alle de 250 jentene som er medlemmer i KFUM Håndball, og det er også her hjemmekampene spilles. Arenaen har kafé, tribune og gode fasiliteter også for publikum. I tillegg til KFUM Håndball, er hallen også tilholdssted for KFUM Stavanger Volleyball. Det spilles årlig flere hundre kamper i hallen. Profilering i hallen vil derfor være synlig for et betydelig antall utøvere og publikummere.

KLUBBENS VERDIER

KFUM Håndball Stavanger, eller «KåFå» på folkemunne, ble stiftet som egen klubb i 1963, og har nå om lag 250 medlemmer. Klubben tilbyr jenter i Stokka-, Sandal- og Madla-området et idrettslig og sosialt tilbud fra 6 år og oppover.

Godt miljø

Håndball skal være gøy og klubben skal fremstå som en trygg, inkluderende møteplass. Klubben vektlegger samhold, god oppførsel og bygge lagmoral.

Et aktivitetstilbud til alle

Klubben skal holde medlemsavgifter og treningsavgifter lave slik at flest mulig kan være med. Klubben skal gi et tilbud til både jenter som vil satse og jenter som primært verdsetter den sosiale dimensjonen med håndballen. 

Sportslige resultater

Som håndballklubb ønsker vi selvfølgelig gode sportslige resultater. Klubben tilbyr jentene gode treningsfasiliteter med flinke og engasjerte trenere, og flere av klubbens lag utmerker seg på topp i sine avdelinger. Klubben har som mål å ha et lag i Bring serien hvert år.

Klubben drives primært på dugnad. Klubben håper at lokalt næringsliv ser verdien i det arbeidet klubben gjør for barn og ungdom i nærområdet, og vil bidra til å støtte opp om dette.

BLI STØTTESPILLER – VÆR MED PÅ LAGET

Støttespiller:

  • En støttespiller bidrar finansielt til drift av klubben.
  • Pris på støttemedlemskap er 9.000 kroner per år.
  • Støttespiller blir godt synlig i hallen med en plakat som er godt synlig fra tribune, samt god eksponering på klubbens hjemmeside.
  • Produksjon og montering av plakat faktureres første kalenderår 1 500 kroner.
  • Størrelsen på skilt 2,9 m x 1,5 m

Hovedstøttespiller: 

  • En hovedstøttespiller bidrar finansielt til drift av klubben.
  • Pris på støttemedlemskap er 18.000 kroner per år.
  • Hovedstøttespiller blir ekstra godt synlig i hallen med logo på folie plassert over mål, samt ekstra god eksponering på klubbens hjemmeside.
  • Produksjon og montering av plakat er inkludert i prisen.
  • Størrelsen på skilt er 4 m x 1,25 m

Ønsker du å være med på laget, kontakt markedsutvalget:

kfumhandball@gmail.com
Lars Christian Lovik  Lars Christian Lovik, tlf: 92893891
Joakim Fjell joakim.fjell@gmail.com, tlf: 98650969
Christoffer Strøm , tlf: 98807937