Hopp til innholdet

vår nye Driftsleder

Hei alle brukere av Ynglingehallen.

Jeg heter Arne Jakobsen. er 52 år og har tre voksen barn, hvor en er aktiv som keeper i Viking HK.

For noen uker siden fikk jeg beskjed om at jeg var så heldig å få overta jobben som driftsleder i Ynglingehallen, nå som Olav trekker seg tilbake. Dette er en en jobb jeg ser utrolig frem til å komme i gang med. Jeg starter i jobben 1. juni, og gleder meg til å få treffe og hilse på dere alle. 

Det er litt spennende for meg nå når tiden nærmer seg oppstart i ny jobb. Dere føler det gjerne på samme måten, og lurer på hvordan han Arne er, som skal ha ansvaret i hallen fremover. 

Jeg har bakgrunn som tømrer, har jobbet innen drift og vedlikehold i flere år. De siste 11 årene har jeg jobbet i låsbransjen, for det som nå heter Låssenteret Marvik AS. 

Håndball har alltid interessert og engasjert meg. Jeg har vært en aktiv del av håndballmiljøet i regionen i 35 år. Jeg har en fortid i Viking, Stavanger Håndball og Riska, og er i dag engasjert i Hinna, samt Norges Håndballforbund Region Sørvest.

Det skal bli veldig kjekt å nå få lov til å ha mitt daglige virke så tett på det som alltid har vært hobbyen min.

Det skal også bli kjekt å komme tettere på andre aktiviteter.

I lag med dere skal jeg gjøre mitt beste for at Ynglingehallen skal være et fint, trygt og trivelig sted å komme for alle som benytter seg av muligheten hallen gir oss. 

Der er forsatt noen uker til jeg starter i jobben. Når dagen kommer, og jeg er på plass, må dere aldri nøle med å ta kontakt med meg. Jeg er åpen for både klager, ønsker, og ikke minst en liten koseprat hvis det er ønskelig.

Vi snakkes

Arne