Hopp til innholdet

Hjemme i høstferien ? Bli med på håndballskolen

Hjemme i høstferien ? Bli med på Håndballskolen i Ynglingen!

Hvis du går i 1.-7. klasse og skal være hjemme i høstferien (uke 41), har vi en kjempegod idé til hva du kan gjøre! Du kan nemlig lære deg verdens morsomste ballspill: HÅNDBALL!.

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:

KFUM Håndball arrangerer igjen sammen med Norges Håndballforbund REMA 1000 Håndballskole i Ynglingen. Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. 

Håndballskolen til KFUM varer i tre dager, mandag til onsdag fra kl. 09.00 til 15.00. Å delta koster 500,-. Vi servert lunsj hver dag, men det kan være lurt å ha med drikke og noe frukt til mellommåltid. I tillegg til gode treninger med mye moro sammen med andre, får du også en fin utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte.

Påmelding:
Melder ditt barn på REMA 1000 Håndballskole HER innen 26. september. Det er kun 50 ledige plasser så her gjelder det å være rask!
D
eltok du på håndballskolen i vinterferien så er du GARANTERT plass ved påmelding før 10.september.

Ytterligere informasjon: Ønsker du ytterligere informasjon om REMA 1000 Håndballskole, ta kontakt med daglig leder i KFUM Håndball Kimberley Bleivik på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Du kan også finnne mer informasjon om klubben på kfumhandball.no og på facebook KFUM Håndball Stavanger.