Hopp til innholdet

Hva skjer de neste 2 måneder

Sommer ferie er nesten ferdige for alle KFUM håndball elskere og 2018/2019 sesongen er rett rundt hjørnet. 

Det er sykt mye spennene som skjer i KFUM håndball over de neste 2 måneder, her finner du oversikt og link til alle arrangementer.

Beach Håndball 31.08-2.09 

KåFå arrangerer også i år Beach Håndball for gutter og jenter fra 12 år og oppover. Bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, hvor latter og godt humør står i fokus. Vi har regionens beste beachanlegg og fjorårets turnering var en formidabel suksess. I år vil vi gjerne ha med enda flere lag og håper at all KåFå lag i de aktuelle årsklassene melder seg på.   Påmelding til turneringen skjer på denne lenken. Påmeldingsfrist er 22. august 2018. Mer informasjon finner du på kfumhandball.no

Senior keeper/Trenerseminar 31.08

KeeperCamp med Vanja Radic ble fullbooket på rekordtid og ventelisten vokser. For de som ikke fikk plass, anbefaler vi Vanja sin senior keeper/trenerseminaret fredag 31. august.  Her kan treneren lærer mange god øvelser og riktig teknikk for keeperne av alle aldre. Keepere i alder 15 år og oppover kan også delta og vil ha god nytte av disse 4 timene. Påmelding finnes du her.

Keepercamp 01.09-02.09

KeeperCampen avholdes 1-2 september. Klubben har fått tak i den internasjonale anerkjente keepertreneren Vanja Radic, og setter fokus på  keeperne. Vanja er blant det absolutte toppnivå av europeiske keepertrenere, og driver keeper treningsleirer i 12 land. KeeperCamp er et tilbud til regionens keepere fra 2006.  Keepercamp er fullbooket  KFUM kommer til å invitere til ny KeeperCamp neste år

X-Run 22 september (voksne) og 23 september ( barn)

X-Run er Norges tøffeste terrenghinderløp – fylt med spenning, adrenalin og moro. I år kommer konkurransen til Lassa og KåFå er medarrangør. Løpet vil foregå i nærområdet med Ynglingen som utgangspunkt. Lørdag 22 september går løpet for voknse, mens de litt yngre får sjansen søndag 23 september. En kan delta enten individuelt eller som lag. Dette blir gøy !!!
Så, Hvor TØFF er du egentlig? Mer informasjon og informasjon om påmelding finner du på https://x-run.no

Vi sees i hallen!