Hopp til innholdet

KeeperCamp og Seminar med Vanja Radic

KFUM Håndball gjentar suksessen fra i fjor og fortsetter samarbeidet med den internasjonalt anerkjente keepertreneren Vanja Radic (vanjaradic.fi ).

Fredag 26 april arranger vi Seminar for Trenere og Senior Keepere.

Seminaret består av to timer teori etterfulgt av to timer praksis. Trenere, senior keepere og ivrige keeper foreldre er da velkommen til å få en innføring i Vanja’s filosofi og metode.  Seminaret koster 400,- og starter kl 18:00.

Påmelding KeeperSeminar 26. april =>  https://www.sendregning.no/arrangement/301585

Lørdag 27 og søndag 28 april invitere vi regionens keeper til KeeperCamp i Ynglingen, Stavanger. 

På KeeperCamp er målvaktene i fokus, og de vil gjennom de to dager få en svært grundig innføring i Vanja Radic’s målvaktsfilosofi. V Vanja er kjent for å være meget systematisk og er opptatt av progresjon og utvikling, og målvaktene vil få meget god inspirasjon og tips for egenutvikling.

KeeperCamp er beregnet for jenter og gutter fra 2006 til 2002.

Program for KeeperCamp 2019 kommer

Prisen for deltakelse på KeeperCamp er kr.1150,- og inkludere en teknisk målvaktstrøye.

I fjor ble de 32 plassene til KeeperCamp utsolgt i løpet av en time. Vi forventer også i år stor pågang.Deltakere på fjorårets KeeperCamp vil bli prioritet frem til 15. februar. Kapasiteten på arrangementet er begrenset og påmeldingen blir stengt når arrangementet er utsolgt. Får du ikke bekreftet plassen din, vil du få tilbud om plass på ventelisten. 

Påmelding KeeperCamp 27-28-april  => https://www.sendregning.no/arrangement/39664 

Spørsmål ang begge arrangementene kan rettes til KFUM Håndball Stavanger på mail kfumhandball@gmail.com eller til daglig leder Kimberley Bleivik – mail: kbleivik.kfum@gmail.com – mobil: +47 413 98 615