Hopp til innholdet

KFUM Beach Håndball turnering 2018

KFUM Stavanger Håndball arrangerer Beach Håndball turnering 31. august – 2. september 2018 på Lassa Beachanlegg. Bli med på denne fartsfylte og spennende opplevelsen, hvor latter og godt humør står i fokus. Fjorårets turnering var en formidabel suksess. 

Påmelding

Påmelding til turneringen skjer på denne lenken. Påmeldingsfrist er fredag 17. august 2018.

Påmeldingsavgiften er kr 800,- pr lag.

Påmelding er bindende og avgiften vil ikke refunderes ved trekking av lag. Innbetaling til kontonummer: 3201.41.51469. Merk betalingen i henhold til faktura som hentes ut fra Profixio påmeldingsløsning («Beach2018-» + lagnavn + klasse feks «Beach2018-KFUM1 J12»)

Klasseinndeling :

 • Jenter 12 og Gutter 12 – for de som er født i 2006
 • Jenter 13 og Gutter 13 – for de som er født i 2005
 • Jenter 14 og Gutter 14 – for de som er født i 2004
 • Jenter 15 og Gutter 15 – for de som er født i 2003
 • Jenter 16 og Gutter 16 – for de som er født i 2002

Gutter og jenter spiller i hver sine klasser. Det vil bli vurdert å slå sammen eller dele opp klasser avhengig av antall lag påmeldt. Dette slik at vi får en best mulig turnering med god motstand for alle lag.

Spillere kan delta i Beach håndball for en annen klubb enn der spiller har sin klubbtilhørighet under forutsetning av at den klubben spilleren har klubbtilhørighet til har gitt skriftlig samtykke. Dette samtykket må medbringes til turneringen.

Spilleform

Maks antall spillere per lag er 8. Laget er ; 1 målvakt og 3 utespillere, samt at det kan være maks 4 innbyttere. Vi anbefaler at lagene er på 6 spillere (4 + 2 innbytter) for å få mest mulig spilletid. Det er ikke lov å benytte samme spillere på flere lag i samme årsklasse. Spilletiden pr kamp er 2 x 7 minutter for alle klasser. Dersom lagene har vunnet hver sin omgang blir det shootout. 

Kampstart hvert 25 minutt.

Vinneren av en kamp får 2 poeng og taperen 0 poeng. Lagenes rekkefølge i puljespillet bestemmes på grunnlag av antall oppnådde poeng. Ved poenglikhet mellom to eller flere lag bestemmes rekkefølgen slik (referanse NHF):

 1. Innbyrdes poeng.
 2. Innbyrdes delpoeng differanse.
 3. Innbyrdes flest vunnet delpoeng.
 4. Delpoeng differanse
 5. Flest vunnet delpoeng
 6. Flest scorede poeng

Kontakt

KFUM Stavanger Håndball er arrangør.

Turneringsleder er : Frode Dyrdal – telefon 950 82 616

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Kampoppsett og resultatservice

Kampoppsettet blir satt opp så snart som mulig etter at påmeldingsfristen er utløpt og antall lag er kjent. Kampoppsettet gjøres senest tilgjengelig mandag 27. august 2018.

Det legges opp til at lagene deles opp i puljer for innledende spill hvor alle i puljene spiller mot hverandre. Deretter sluttspill hvor vinnere går videre. Målsettingen er at alle lag får minimum 4 kamper.

Resultatservice skjer fortløpende under turneringen.

Kampoppsett og resultater blir tilgjengelig i profixio på denne lenken

Profixio TX

Det er også mulig å laste ned Profixio sin app for å ha kampoppsett og resultater enda lettere tilgjengelig.

Facebook

KFUM Beach håndball har også en facebook side som finnes her : https://www.facebook.com/KFUMbeach/ . Her finnes informasjon og bilde fra tidligere års turnering og det oppdateres med informasjon og bilder fra årets etterhvert.