Hopp til innholdet

Saksliste til ekstraordinært årsmøte

Styret i KFUM Håndball har kalt inn til ekstraordinært årsmøte mandag 30 august, der følgende saker legges frem for behandling.

  1. Godkjenning av stemmeberettigede, innkalling, saksliste, forretningsorden
  2. Valg av dirigent, referent, 2 medlemmer til å underskrive protokollen
  3. Valg av nytt styremedlem
  4. Oppdatering av vedtekter
  5. Eventuelt

I forbindelse med reorganiseringen av Stavanger KFUK-KFUM som ble vedtatt i ekstraordinært årsmøte den 6. januar 2021, ble det blant annet besluttet at håndballen skulle organiseres som egen KFUK-KFUM enhet og direkte medlem av KFUK-KFUM Norge, likestilt med Ynglingen/Hovedforeningen. I tillegg ble det besluttet at eiendomsmassen i KFUK-KFUM Stavanger skulle deles opp, slik at blant annet håndballen og volleyballen fikk fullt eierskap til og kontroll over Ynglingehallen.

Arbeidet med å gjennomføre reorganiseringen er nå inne i siste fase, og i den forbindelse er det behov for å oppdatere vedtektene i KFUM Håndball. Vedlagte forslag til vedtektsendring er utformet i samarbeid med KFUK-KFUM Norge, og baserer seg på standard tekst for idrettslag i KFUK-KFUM. Styret i Stavanger Håndball KFUM anbefaler årsmøtet å vedta den foreslåtte vedtektsendringen.

Justering av vedtekter finnes  her:

 Alle som ønsker å delta på årsmøte må melde seg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. 

Påmeldingsfrist er søndag 29. august klokken 12.00.  

Med vennlig hilsen

Styret