Hopp til innholdet

Vil du være med i markedsutvalg?

Trond Epland har gjort en fantastisk jobb med å hente inn støttespillere til klubben de siste årene. Nå har han så mange jern i ilden at han må trappe ned litt midlertidig. Men vi har masse spennende på gang og her trenger vi støtte! 

Idretten eier nå egen hall, og i tillegg bygger vi ut denne hallen. Vi er snart tilbake til normalen og det betyr også at vi har flere arrangementer, bla en Beach-turnering som vokser kraftig. Her er det et fantastisk utgangspunkt for å få til gode resultater og gjøre en jobb som virkelig betyr noe i nærmiljøet vårt. 

Som en del av markedsutvalget vil du være med å utvikle prosjekter som skaper inntekter for klubben, samt sikre gjennomføring sammen med et erfarent og engasjert Arrangementsutvalg. Du vil få ansvar for å følge opp kommersielle samarbeidsavtaler og støttespillere, og sørge for at vi fortsatt utvikler våre samarbeid. Vi har også en egen hall som gir et godt grunnlag for salg av reklame og annen markedsføring. Dette danner et særdeles godt grunnlag for at vi skal fortsette en god utvikling.  

Om du vil være med på dette eventyret fra starten så må du gjerne ta kontakt med styreleder Knut Øvernes, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den./91532010.